Хубавата

Вера Кузманова, магистър фармацевт

Като всяка естествено красива жена, Вера проявява присъща скромност, заради която не искаше да бъде определяна като Хубавата. А като магистър фармацевт със 7-годишен опит и управител във верига аптеки, клишето съвсем не вървеше, защото е и доста учила. Но за да не започнем сега всички дружно да й завиждаме, трябва да знаете, че е толкова мила и сърдечна, че просто няма как да не я харесваш. Като прибавим и факта колко е находчива и какво чувство за хумор има, картинката съвсем се украсява. Химията е „в кръвта й“, не буквално, разбира се, макар че като всеки фармацевт знае лек за всичко. Ако имате въпроси за медикаментите, тя е човекът, който може да Ви ориентира в необятното море на фармацевтичната индустрия.

Информираната

Биляна Котева, здравен редактор и майка на Филип и Ян

Много бих искала аз да съм умната, но както всички майки знаем, умна след бременността няма. Затова е по-реално да се нарека информираната. Опитът ми като главен редактор в списание за родители и организирането на няколкостотин лекции за бременни и майки ми даде възможност да се срещна с много родителите и техните въпроси, проблеми, желания. В стремежа си да ги разбера и да ги подкрепя станах по-толерантна и се научих да вниквам по-навътре. И да не съдя. Само да помагам, ако мога. Така се запознах с много специалисти в областта на детското здраве, възпитание и грижи. Прекрасни хора, на които може да се вярва. И открих силата си. Тя е да свързвам хората и да им помагам да намират отговори.

Духовитата

Ани Аврамова, маркетинг мениджър

За нея без грам съмнение може да се каже, че е душата на компанията. Жизнерадостна бърборана, с която само след няколко минути си говорите като с най-добра приятелка. Еднакво умна и готина. Находчива, интересна, забавна. Децата интуитивно долавят всичко това и веднага се залепват за нея. А тя умее да ги забавлява, възпитава и направлява. Ураган от енергия и емоции готов във всеки момент да те залее и да те привлече към себе си. Още една майка, която се успя да се пребори. Да промени себе си. Да стане майка. Да бъде на пътя си. Преминавайки през надежда, отчаяние, гняв и примирение. Специалист по маркетинг, мениджър в голяма медицинска компания и работохолик, който търси къде да излее безкрайната си енергия.

Майки като Вас. Различни в начина си на отглеждане на децата, но еднакви в желанието си да дадат най-доброто.