Да, някак неусетно превърнахме майките си в неотложен помощник и съветник покрай появата на децата ни. Ние нямаме много време за нас, покрай отглеждането на рожбите ни, а какво остава за време за околните. И както много често се случва, колкото и да не ни се иска, най-много от нашия дефицит на време страдат най-близките ни и любими хора.
Кога за последно казахте на мама, че я обичате? А кога за последно я изненадахте с нещо различно от хубав парфюм, удобен електроуред или страхотната идея да погледа внучето за 2-3 часа, докато Вие свършите няколко спешни задачки. Знаете ли от какво имате нужда твоята мама и ти? ОТ СПОДЕЛЕНО ВРЕМЕ ЗАЕДНО! ТОЧНО КАТО ПРЕДИ!
Нашето предложение е за едно изключително лично, вълнуващо и запомнящо се събитие по случай най-женския месец в годината.
Подарете на себе си и на майка си (а защо не и на приятелка или пък на сестра?) незабравим ден! Прекарайте няколко пълноценни часа заедно! Гмурнете се заедно в изкуството на рисуването с пръсти и преоткриването на женската си енергия, в компанията на чаша чай или ароматен топъл шоколад и обич! Картините като хубав спомен остават, разбира се, за Вас!
Датата: 10 март
Мястото: Ресторант Capella Food To Share – Park Center Sofia
Часът: 10:30-12:30
Цена на ваучер за двама: 85 лв.
Заявете своя ваучер на info@inart.bg или на телефон ‭+359 88 6 390 222 и ще го получите по нестандартен и оригинален начин, така че да го подарите на своята мама!