43:30 Синът ми е на 1,9 г. и спи в самостоятелна стая от около 11 месечен. Има си легло без прегради и спи там за целия дневен сън и за част от нощния. Винаги заспива в неговата стая, но има навика към 4 ч. през нощта да идва в спалнята и да го кърмя и така остава да спи при нас до сутринта. Това има плюса, че така се буди по-късно сутрин, от колкото ако си спи в неговата стая, но като спи при нас моят сън наистина е сериозно компрометиран, защото иска постоянно да е с гърда в устата и тялото ми не си почива. Сутрин ставам изключително схваната и не отпочинала и с болки. Отделно се притеснявам този навик как ще отпадне с времето и докога ще спим трима. Аз нямам намерение скоро да го отбивам и нямам проблем да ставам да го кърмя в леглото му и да се връщам да спя.

Заспива в 22ч и става около 9 сутринта. А следобед около 14 до 15:30ч.

2) На обяд спи по час и половина, което също знам, че е под нормата. Как бих могла да удължа следобедния сън? Той ходи на полу-дневна ясла до 13ч без спане.

3) Заспива с гърда все още, би могъл и без, но само, ако аз не съм вкъщи или в изключително редки случаи. Как да почна да го отучвам от заспиване на гърда?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept