Близнаците – наръчник за оцеляване

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

Близнаците – радости и трудности х 2, х 3 и повече. Един забавен разказ с елементи на приключение и екстремни моменти.
Имате близнаци или тази радост и предизвикателство Ви предстои?! Чудите се как ще се справите. Приемате съчувствени погледи навсякъде и хората едновременно Ви се възхищават и тайно почукват на дърво, за да не ги сполети това щастие и тях?!
Извън шегата, гледането на близнаци е доста по-различно от гледането на едно бебе.Ето защо ще Ви помогнем, като отделим специална среща на БЛИЗНАЦИТЕ.

Акценти:
Ще започнем от бременността и раждането и ще преминем през предизвикателствата на първите грижи и храненето, обличането, излизането навън и въобще отглеждането на близнаци. С плахи стъпки ще навлезем в света след прохождането и ще задълбаем във възпитанието и разбирането на близнаците. Влизането в детската градина и после – училището.

Лектор:
Поканили сме не кого да е, а Мария Нориега, една от най-известните майки на близначки. Журналист и преводач, автор на популярния блог „За близнаците“ и на книгата „Захранване, водено от бебето – лесно съвременно здравословно!“. Майка е на две вече почти пораснали дъщери. Мария помага от години на родителите на близнаци (и не само) с многобройни статии и публикации, посветени на кърменето, захранването и родителството като цяло.

ВХОД: свободен, с предварителна регистрация

Registrations are closed for this event

Срещата ще бъде онлайн в дискусията към събитието, в групата ни във фейсбук, както и в страницата ни във фейсбук.

https://www.facebook.com/1-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BC-527735754409014/

https://www.facebook.com/groups/1953328161432249/