Когато детето е болно – разговор с д-р Слави Филчев

Зарежда Събития
Това събитие е минало събитие.

В разгара на грипния сезон, още повече сега, когато темата за болести и вируси е особено чувствителна, сме Ви подготвили среща с опитен специалист на тема Детското здраве.

Акценти:
Често боледуващо дете – алгоритъм за поведение: Няма вирус, който да Ви подминава. Другите деца имат лек секрет от носа, а Вашето директно го обръща на остра кашлица, вдига температура и често обикновената настинка завършва със сериозна терапия. Стигате до употребата на антибиотик поне 3 пъти годишно. Ходи няколко дни на градина, а след това още 10 дни е болно вкъщи. Познато ли Ви е? Ако отговрът е да, то тогава заповядайте на срещата ни по темата!

Какво да правя, когато детето е болно – как да го храня, обличам, извеждам; кога да потърся помощ, колко често се мери температура; какво да предприема при първи симптоми; как да разбера дали се влошава; кои сигнали са позитивни и още практични съвети.

Ше поговорим за закаляване, също и за имуномодулация, ще се запозанем със статистиката, ще поговорим практично, ще се постараем да изпуснем вече известните неща и най-вече ще отговаряме на въпросите Ви!

Лектор:  д-р Слави Филчев, педиатър, пулмолог, началник на Детско отделение на V градска болница и хомеопат

Вход: свободен, с предварителна регистрация

Registrations are closed for this event