Зарежда Събития
Как да разбера, че кариерната посока, която съм избрала, или предстои да избера, е “моето нещо”? Как да съм сигурна, че няма друга, по-подходяща за мен? Как да създам свои собствени критерии за избор на професионална реализация? Какво показват дългосрочните тенденции в кариерното развитие?

Майчинството е период, който често търсим промяна и това не е случайно. Това е идеален момент да започнем да правим онова, което ще ни приляга най-много и ще ни кара да се чувстваме най-добре. Откъде да започнем? От една приятна среща с гуруто на кариерната промяна по време на майчинство – Лили Георгиева.

 

Повече за нея:  Лили Георгиева е сертифициран консултант по кариерно развитие и промяна с над 2500 часа опит, бивш HR в международни компании, лидери в своя бранш. Автор е на настолната книга за кариерна промяна с истински истории на български жени „От любов към себе си“ и на книгата за постигане на лекота и смисъл в професионалната роля „Започни начисто“.

Също така, Лили е създател на изпитаната методология за кариерно развитие и промяна „Устрем“, опитен обучител, водещ и гост-лектор на кариерни събития, обединител на общност от около 300 дами, които се подкрепят за техните кариерни, и не само, цели.

Работа и майчинство е проект, в който се подкрепяме за връщането на работа след майчинството, както и за съвместяването им.

ВХОД: свободен, с предварителна регистрация

Registrations are closed for this event

Срещата ще се проведе онлайн, едновременно в:
YouTube канала на 1 наум: //www.youtube.com/channel/UCWlu28daicdIzpcoNos9nbQ

Затворената група във Facebook: //www.facebook.com/groups/1953328161432249/

Страницата на 1 наум във Facebook: //www.facebook.com/1-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BC-527735754409014/

Трбява да бъдете на 1 от трите места в посочените ден и час.

Go to Top