Режим и кърмене

Зарежда Събития

Една голяма тема, която обединява две големи теми, вместо да ги противопоставя. Защото е възможно. Ще разберем как от обединените усилия на Ива Петкова и д-р Жана Станева.

В първата част Ивето ще ни разкаже за какво е важен режимът – кога и как може да започнем да го установяваме. След това д-р Станева ще ни даде идеи за организацията на храненето около режима. Включително тогава, когато кърмата е недостатъчно, а храненето е смесено или изцяло на млечна формула. Основна тема за организацията на месеците. Защото животът е онова, което се случва между големите събития. И е важно да ги оптимизираме, а не само да чакаме да минат.

Гост лектори:

Ивелина Петкова, ерготерапевт, педагог, консултант по сън, бебеносене, кърмене и ранно детско развитие

Д-р Жана Станева, завеждащ Неонатологично отделение, педиатър с голям стаж и много опит

13 сцени от семейния живот. Филмът си заслужава!

13 сцени от първата година” е специален проект на 1 наум, в който влагат усилия някои от топ специалистите, с които работим. За да може да получите проверена информация. От различни гледни точки. И разбира се, подкрепа. Топ 13 теми, с които ще поставите здрава основа в родителството. Експерти от различни области, обединени от идеята да предоставят вярно, добре структурирано и достъпно съдържание. Мултидисциплинарен, холистичен поглед към най-важните аспекти на първата година. Родителството е нова сцена в живота ни. Но филмът си заслужава! 

 

ВХОД: свободен, с предварителна регистрация

Registrations are closed for this event

Срещата ще се проведе онлайн, едновременно в:

YouTube канала на 1 наум: //www.youtube.com/channel/UCWlu28daicdIzpcoNos9nbQ

Затворената група във Facebook: //www.facebook.com/groups/1953328161432249/

Страницата на 1 наум във Facebook: https: //www.facebook.com/1naum

Трбява да бъдете на 1 от трите места в посочените ден и час.

Go to Top