Сънят на бебето

Зарежда Събития

Истинската школовка на духа на майката, а често и на бащата, започва със съня. В болницата си спеше, а вкъщи е някакъв ад. Пропуска дремки, или спи прекалено дълго и пропуска хранене. Заспива само на гърда или с люлеене и не позволява никой друг да го приспива. Буди се често. Будува през нощта. Будува през деня. Будува постоянно! Не мога да го приспя в креватчето, а всички ми казват да го оставя да плаче, за да се научи да спи. На кого да вярвам и кой път да хвана?!

Не се притеснявайте и не оставяйте бебето да плаче. Специалистите от „Нани, нани, бебе!“ ще ни обяснят защо това е вредна практика и как да прилагаме добрите практики за позитивен и дългосрочен ефект.

13 сцени от семейния живот. Филмът си заслужава!

13 сцени от първата година” е специален проект на 1 наум, в който влагат усилия някои от топ специалистите, с които работим. За да може да получите проверена информация. От различни гледни точки. И разбира се, подкрепа. Топ 13 теми, с които ще поставите здрава основа в родителството. Експерти от различни области, обединени от идеята да предоставят вярно, добре структурирано и достъпно съдържание. Мултидисциплинарен, холистичен поглед към най-важните аспекти на първата година. Родителството е нова сцена в живота ни. Но филмът си заслужава! 

 

Лектор: Елена Чапалова, доктор, консултант по детски сън и основател на “Нани, нани, бебе!”.

 

ВХОД: свободен, с предварителна регистрация

Registrations are closed for this event

Срещата ще се проведе онлайн, едновременно в:

YouTube канала на 1 наум: //www.youtube.com/channel/UCWlu28daicdIzpcoNos9nbQ

Затворената група във Facebook: //www.facebook.com/groups/1953328161432249/

Страницата на 1 наум във Facebook: https: //www.facebook.com/1naum

Трбява да бъдете на 1 от трите места в посочените ден и час.

Go to Top