Синът ми е на 8 месеца и половина, захранен е от 6-и месец по ЗВБ, яде по няколко пъти на ден, като повечето пъти си яде добро количество. През деня също и кърмя, не съм замествала. Последния месец започнаха и да излизат зъби, вече е с 5. От сигурно вече месец-месец и половина суче по цяла нощ, постоянно е закачен за мен. Случва се да поспи 2-3 часа от време на време, без да суче. През останалото време суче малко, заспива, след 5-10-15-20-30 минути пак се завърта към мен и пак суче, и така по цяла нощ. Искам да попитам това нормално ли е, мога ли по някакъв начин малко да му помогна да спи по-дълбоко, без да трябва да прибягва към сучене, дали е само период (вече бая дълъг период)? Отдавах го на зъби в началото, но след като избиха нещата си продължават пак така. Имам желание да кърмя поне до есента, но въобще не успявам да спя така и съм на предела на силите си. Ще помоля за мнение и съвет.


Отговор на въпроса можете да чуете във видеото (9-а минута).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

 

Отговори и коментари по въпросите дава Ася Демирева, консултант по кърмене, в рубриката “Попитай специалиста”, излъчвана всеки вторник от 14:00 ч., на живо в каналите на 1 наум