Момченцето ми е на 2м. и 2с. има стандартния си рефлукс при оригване връща малко кърма. През последните две седмици обаче, започва да връща повече и по-продължително време. Връща с голямо напъване и рев два-три часа след ядене без да има оригване, а по-скоро като повръщане. Тъй като е изцяло на кърма ми казаха, че най-вероятно го прехранвам, но това което ме притеснява е, че когато коремчето му е празно и той е гладен, продължава да се опитва да връща и в повечето случаи са стомашни сокове или слюнка. Гледаха го на ехограф и няма проблем с коремчето, но ме притеснява това постоянно напъване на почти всяко ядене. Знам че това се израства, но ще се радвам за съвет как поне да го облекча от тези адски напъни.


Отговор на въпроса можете да чуете във видеото (34-а минута).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

Отговори и коментари по въпросите дава Д-р Елени Пападополу, детски гастроентеролог, в рубриката „Попитай специалиста“, излъчвана всеки вторник от 14:00 ч., на живо в каналите на 1 наум