Във връзка с предстоящото събитие с гост гастроентеролог, бих искала да задам своя въпрос и ще се радвам да получа отговор. Дъщеря ми е на три месеца и половина, родена 3350 г., към момента почти 6500 г. За един месец е наддала 1.100 кг. Почти изцяло кърмена. Дохранвам само преди заспиване вечер с около 60 мл АМ. От известно време, от както стана по-активна, връща почти на всяко хранене, но не на фонтан. Доста често консистенцията е тип пресечено мляко. Случва се да връща и когато е изправена, и когато е легнала. Връща веднага след хранене, но и часове след това, например час-два по-късно. Видимо детето се чувства добре, смее се и не спира да рита с крачета. Не изглежда да изпитва дискомфорт от връщането на млякото. Бих искала да разбера дали това е нормално или е повод за притеснение? Според педиатъра детето преяжда(яде около 20 минути от двете гърди).


Отговор на въпроса можете да чуете във видеото (6-а минута).

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

Отговори и коментари по въпросите дава Д-р Елени Пападополу, детски гастроентеролог, в рубриката „Попитай специалиста“, излъчвана всеки вторник от 14:00 ч., на живо в каналите на 1 наум