For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

0:00 Интро. Лектор: Елена Чапалова, доктор, консултант по детски сън и основател на “Нани, нани, бебе!”.

3:05 Да работим ли върху съня на детето или да изчакаме? Промяната на живота вкъщи след появата на бебето. Двойката. Емоциите. Разговорите. Срещите. Другите деца. Навиците. Здравословно състояние и етапи в развитието. Темперамент и други специфики.

28:38 Режим. Спи ли достатъчно бебето? Баланс между активни и спокойни неща. Всичко за дремките и интервалите на будност. Как да разберем, че детето има проблем в режима?

45:30 Самостоятелно заспиване и асоциации за заспиване.

55:40 Подходи за приучаване към самостоятелно заспиване.

1:10:10 Превенции за проблеми със съня. Преумората на бебето. “13 сцени от първата година” е специален проект на 1 наум, в който влагат усилия някои от топ специалистите, с които работим. За да може да получите проверена информация. От различни гледни точки. И разбира се, подкрепа. Топ 13 теми, с които ще поставите здрава основа в родителството. Експерти от различни области, обединени от идеята да предоставят вярно, добре структурирано и достъпно съдържание. Мултидисциплинарен, холистичен поглед към най-важните аспекти на първата година. Родителството е нова сцена в живота ни. Но филмът си заслужава!