For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

0:00 Интро.

3:00 Гост: д-р Диана Димова – здравен специалист и експерт във възстановяването след бременността и храненето.

4:50 Промяната на майката след раждането и появата на бебето. Следродилен период и на какво да обърнем внимание. Матката и контракциите. Лохии. Изхождането и задръжката. Инфекции на пикучните пътища. Инкоонтиненция на урина. Упражнения на Кегел. Съсиреци, температура, следродилни рани. Косопада.

14:27 Гърдите на майката след раждане. Млечните жлези.

20:00 Възстановяване на интимността. Спорта.

22:08 Изследвания на майката след раждането. Добавки.

27:25 Гост: Антония Бълдарамова, коуч по здравословен начин на живот.

29:18 Възстановяване след раждането. Промените и грижата за мама. Хранене, движение, навици. Излизане и спорт. Изгубването и намирането. Работата. Емоционалното състояние и психиката. Малките наслади и наградии. Усещанията на майката.

“13 сцени от първата година” е специален проект на 1 наум, в който влагат усилия някои от топ специалистите, с които работим. За да може да получите проверена информация. От различни гледни точки. И разбира се, подкрепа. Топ 13 теми, с които ще поставите здрава основа в родителството. Експерти от различни области, обединени от идеята да предоставят вярно, добре структурирано и достъпно съдържание. Мултидисциплинарен, холистичен поглед към най-важните аспекти на първата година. Родителството е нова сцена в живота ни. Но филмът си заслужава!