Храна за размисъл – Емоционално хранене

Зарежда Събития

Храна за размисъл е нова рубрика в платформата ни, в която ще говорим за храненето, здравето, добрите навици и как да подхождаме цялостно и осъзнато към тялото и храната си.

Как се храним, кога се храним, с какво се храним е ключово поведение, което се отразява на това как изглеждаме, как се чувстваме и колко сме здрави. Но ако беше толкова просто всяка една диета щеше да действа и хората нямаше да се борят с проблеми с теглото, храносмилането и здравето си. Затова говорим за тази тема през принципи. И психология. И най-вече през добри навици и идеи, с които да подобрим начина си на живот. През храненето. Защото то е много повече от просто ядене. Осъзнатото хранене е в основата на много неща в живота ни. Дали похапваме на крак или си хапваме пред телевизора, или ядем твърде бързо и каквото има, или напротив всяко нещо е ритуал, тези неща имат дори по-голямо значение от това какво ядем и колко ядем. Там е ключът към разрешаването на проблемите. И ние ще го търсим.

Епизод 1: Емоционалното хранене –  ще поговорим за добрите практики, които могат да направят храненето по-осъзнато. А нас – по-здрави.

Специалист: Антония Бълдарамова, health coach
Науката за храненето и светът на холистичното здраве я завладяват през 2006г., докато още учи финанси, и се превръщат в нейно хоби и вдъхновение. През годините трупа знания и опит и се преквалифицира през 2015г., защото мечтае да помага на повече хора. Вярва, че “добрият живот и доброто хранене са превенция за всички болести”. Днес тя разглежда храненето като само фрагмент от цялата картина. Убедена е, че трайната промяна се случва постепенно, и помага на много жени в изграждането на работещи навици – за да избягат завинаги от омагьосания кръг на диетите. Антония обича да руши дълбоко вкоренени митове – за здравето, храненето и добрата форма.

Вход: свободен, с предварителна регистрация

Registrations are closed for this event

Срещата ще се проведе онлайн, едновременно в:

  • YouTube канала на 1 наум: //www.youtube.com/channel/UCWlu28daicdIzpcoNos9nbQ
  • Затворената група във Facebook: //www.facebook.com/groups/1953328161432249/
  • Страницата на 1 наум във Facebook: //www.facebook.com/1-%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%BC-527735754409014/

Трбява да бъдете на 1 от трите места в посочените ден и час.

Go to Top