Практично за БЕБЕТО и неговите родители

Зарежда Събития
Вход: свободен, задължителна регистрация, поради ограничен капацитет на залата

Registrations are closed for this event

Да се грижиш за бебето е само една част от ролята ни родители. Да изградим връзка с него е по-съществената задача, а често се изпуска в лекциите за родители. Затова в нашата нова практическа програма сме заложили именно на нея. Защото тя задава формули, а не готови решения. И замисля за истински важните неща.
Интуиция, критичност, връзка с бебето, родителски умения и роли. На практика. И на живо.
Тема 1: Животът СЛЕД РАЖДАНЕТО… Как се раждат родителите? Какво е интуицията? Отношенията в семейството след появата на бебето. Какви очаквани и какви неочаквани промени настъпват с най-важното за едно бебе – родителите му? Роли на майката и бащата в семейната система. Капани и често срещани трудности, в които влизаме. И като стана въпрос за проблеми – какво ще правим с разширеното семейство – баби, дядовци и други роднини? Как да се справим с предизвикателствата? Къде да търсим отговорите на трудностите в комуникацията? Как да разберем, ако имаме проблем?
Интерактивно съдържание, поднесено с нагледни примери.
Тема 2: Какво представлява ежедневието с малко бебе? Как да изградим режим и как да следваме рутината на бебето? Какви са добрите практики в областта на кърменето, съня, режима и ежедневието през първите месеци с бебе у дома.
Лектори:
Биляна Котева, основател на 1 наум – платформа за родители
Ива Петкова, консултант по кърмене, сън, бебеносене, ранно детско развитие и ерготерапия
КЪДЕ: I АГ болница “Света София”, бившата “Тина Киркова”, ул. „Михалаки Ташев“ 2, 1330 ж.к. Разсадника – Коньовица, София,
Ще получите подаръци и специалната Книга-дневник на 1 наум. Заповядайте! Заслужава си!
Препоръчително е да бъдете с партньора си, но сте добре дошли всякак. От тук нататък не сте сами. Защото вече сте с 1 наум.
Продължителност: 90-120 минути
Go to Top