For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

0:00 Интро. Лектор: Ася Демирева, IBCLC консултант по кърмене и лекрски асистент.

4:28 Някои интересни факти за вътреутробното развитие на бебето. как започва животът му? Кожата и фасцията. Началото.

11:05 Какво да правим с бебето през първите дни? Как да обличаме бебето в началото? Как да преобуваме бебето? С какво да почистваме бебето? Хигиената. Как да почистваме бебето? Пелените и подсичането. Пъпчето и пелените. Почистване на половите органи. Интимната хигиена.

41:48 Къпане на бебето. Пъпчето.

1:07:55 Кожата и пъпките. Зачервявания, раздразнения, лющене на кожата, подсичане.

1:13:55 Излизането с бебе.

“13 сцени от първата година” е специален проект на 1 наум, в който влагат усилия някои от топ специалистите, с които работим. За да може да получите проверена информация. От различни гледни точки. И разбира се, подкрепа. Топ 13 теми, с които ще поставите здрава основа в родителството. Експерти от различни области, обединени от идеята да предоставят вярно, добре структурирано и достъпно съдържание. Мултидисциплинарен, холистичен поглед към най-важните аспекти на първата година. Родителството е нова сцена в живота ни. Но филмът си заслужава! Лектор: Ася Демирева, IBCLC консултант по кърмене и лекрски асистент.