For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Политика на поверителност.
I Accept

 

0:00 Интро. Лектор: д-р Диана Димова, общопрактикуващ лекар с педиатричен профил, майка на хубаво момченце, приветлив и прекрасен човек, който работи с мисията да помага.

Съобразяване на първите храни от захранването с налични храносмилателни проблеми на бебето. Какво е важно да имаме предвид в началото на захранването? Кога да започнем? Какви са признаците, че детето е готово? С какво да започнем в началото? Алергени.

31:33 5-7 месец. Заместване на хранене. Плодове, зеленчуци. Каши.

38:33 7-9 месеца, 8-10 мвавц. След 1-та година. Месо. Жълтък. Глутен. Риба. Яйца, алергени, ядки, соя. Дават ли се добавки по време на захранване?

57:40 Запек, рефлукс и по-силни колики. Алергични реакции. Изхождания / изпражнения. Кога трябва да забавим захранването?

1:05:00 Отказ на детето от твърда храна. Не можем да стигнем препоръчаното количество. Какво да правим?

1:11:56 Когато на детето пюрето не му стига – какво да правим? Колко бързо да заместваме хранене и какво млечно хранене да остане след като сме напреднали със захранването? Сол и подправки. Кога? Какво е запек в началото на захранване?